Eduard Pujol participarà en un sopar tertúlia a Riudoms

La candidatura a les eleccions municipals de 2019 “JuntsxRiudoms” organitza la segona edició del cicle de trobades «Converses que il·lusionen» amb Eduard Pujol, diputat i portaveu adjunt del Grup Parlamentari de Junts per Catalunya al Parlament, com a convidat i Sergi Pedret, alcalde de Riudoms, com a moderador.

foto: La Vanguardia

La vetllada se celebrarà aquest divendres 18 de gener a la Sala Multiús del Casal Riudomenc. Aquesta segona edició adopta el format de sopar-tertúlia. L’objectiu dels organitzadors és crear un espai de trobada on la proximitat i el diàleg entre convidat i assistents siguin els protagonistes. L’esdeveniment permetrà analitzar la situació política i social actual a Catalunya, tant a nivell nacional com local, i abordar els temes que plantegin els assistents al sopar.

La primera sessió de «Converses que il·lusionen» es va celebrar el proppassat 18 de novembre amb una conferència-col·loqui amb Jaume Alonso-Cuevillas, advocat del MHP President Carles Puigdemont, amb una gran afluència de públic.

Les persones interessades a participar poden inscriure’s enviant un missatge de whatsapp als números 637 890 818 o 606 818 358 abans de dijous a les 23 hores. El sopar té un cost de 20 euros per persona.ifici.

 

 

PUBLICITAT