Dani Sordo fa scratch a Montmell i Ogier és més líder que mai

Dani Sordo aconsegueix l’scratch al tram del Montmell després de mostrar un ritme totalment diferent del de la passada matinal. El càntabre, que després de la primera jornada del dia es mostrava seriós per la incomoditat amb el cotxe, aquesta tarda ha passat de fer novè als trams de Savallà i Querol a cinquè. No obstant això, la millor part ha arribat a l’especial del Montmell quan s’ha imposat davant de tothom i amb cinc segons de diferència respecte al seu company Thierry Neuville, que ha quedat segon en el tram més llarg del Rally Catalunya.

Per altra banda, Sébastien Ogier ha dominat en els dos primers trams de la tarda consolidant-se en una còmoda primera posició a la classificació general provisional a falta només de cinc trams pel final. El francès ha declarat estar gaudint de la conducció i els trams i la diferència de 21 segons i 1 dècima respecte al segon apunta a què és el clar preferit a guanyar el rally.

Per un altre costat, el segon esglaó del podi que ocupa provisionalment Kalle Rovanperä es troba més disputat que mai per un Thierry Neuville que tan sols el separen 4 dècimes del finès. El belga, a pesar de queixar-se de no estar al cent per cent amb el cotxe, s’ha aprofitat d’un Rovanperä més conservador i que en el tram del Montmell ha comès una errada que li ha suposat perdre gairebé tot l’avantatge que tenia.

PUBLICITAT