Curs teatral per treballar les emocions a Riudoms

L’Ajuntament de Riudoms organitza, de nou, un curs teatral per treballar les emocions. Aquesta formació va adreçada a tots els públics: tant persones que es vulguin endinsar en el teatre com d’altres que ja tinguin una experiència adquirida.

En aquest curs els participants aprendran a treballar les emocions a partir de seqüències de moviment amb paraules, músiques, monòlegs o imatges.

Carles Bigorra, responsable d’impartir el curs, és nascut a Reus, i apart de ser director, també és actor i docent a la UIC. S’ha format a l’Institut del Teatre de Barcelona, i entre molts altres treballs és conegut al territori per ser partícipe de l’obra “En alta mar” i de l’espectacle còmic “Turist (or not turist). A Riudoms juntament amb la companyia Dramèdia Teatre de Riudoms ha estat al davant de les obres “Descalços pel parc” i “Déu”. L’any passat ja va impartir el curs “Fem teatre! Taller introductori als llenguatges teatrals.

El curs començarà el proper dimecres, 27 de novembre, i acabarà el 26 de febrer. Està format per 12 sessions de dues hores a la setmana, i es durà a terme els dimecres de 20 a 22h a l’Edifici Antics Jubilats de Riudoms.

PUBLICITAT