Cruel derrota del CD Riudoms davant l’Igualada (1-5)

Derrota massa abultada del CD Riudoms Femení davant l’Igualada per 1 a 5. Les de Raul Lucha que venien amb una bona dinàmica després de l’empat davant el Huesca i la victòria davant el Collerense, arriba aquesta derrota que enfonsa a les darreres posicions a les riudomenques.

Un partit on les de l’Anoia ja van posar les coses més dificils des del primers compassos del matx amb un gol de cap que poc va poder fer la portera del Riudoms, Brigi. A la darrera jugada de la primera meitat, un polèmic penal de Lilo per unes mans deixaven a les visitants amb una ventatge de 0-2 al marcador.

Les del Baix Camp abocades a l’atac buscant el go7l de la reacció, deixaven espais enrere i concedien amb un error el 0-3. Mar Dueso donava ales a l’equip al minut 6 de la segona part amb l’1-3 però dos contratacs van condemnar les grogues amb un resultat final d’1-5.

Ara les de riudomenques hauran de pensar en el proper enfrontament al camp del Son Sardina, equip de les Illes Balears.