Continuen les obres de la carretera entre Almoster i La Selva

Es realitzen les obres de millora de la carretera entre Almoster i la Selva del Camp. L’actuació del condicionament total d’aquesta via era indispensable, ja que presentava un traçat dificultós per on diàriament circulen una mitjana de 1.590 vehicles. D’altra banda, el projecte inclou la construcció de la variant d’Almoster, que permetrà reduir el trànsit rodat per l’interior de la localitat, i la creació d’una via pedalable en part antiga del tram de la carretera. 

Aquestes obres es realitzen en un tram de 3,7 quilòmetres, amb una inversió de 5 milions d’euros per part de la Diputació de Tarragona. A més d’unir Almoster i la Selva, la carretera dona servei a les urbanitzacions de Castellmoster, el Picarany i el Puig, i a la localitat de Castellvell.

Entre aquestes millores previstes, s’inclou l’eixamplament de la carretera fins arribar als 8 metres, ja que L’amplada actual, de 4,50 metres, és totalment insuficient. L’amplada anterior no permetia que s’hi creuessin dos vehicles pesants, una dificultat a la que cal afegir revolts tancats, canvis de rasant importants i trams inundables. Les obres també inclouran la construcció de tres rotondes, per ordenar i pacificar el trànsit a les cruïlles i en un altre tram anirà adreçat per ciclistes, vianants i vehicles agrícoles,

PUBLICITAT