Concurs de paelles per l’1 de maig a Riudoms

Dimecres 1 de maig Riudoms celebra el 8è concurs de paelles, un esdeveniment absolutament consolidat que l’any passat va aplegar unes 550 persones i es van fer quasi 30 paelles.

Els grups inscrits poden començar a preparar les seves paelles a partir de les 11:00 al Parc de Sant Antoni, cadascú amb els seus estris de cuinar i els ingredients necessaris. Tenen temps fins a les 14:00 per presentar les seves elaboracions, que poden ser de qualsevol sabor, amb la condició que la seva mida sigui proporcional als membres que formen la colla. Per tant, s’hi trobaran paelles ben grans, ja que no hi ha límit de persones en els grups participants, només hi ha un mínim de dues. A part també hi haurà un pica-pica cortesia de l’Ajuntament.

La regidora de promoció econòmica i comerç local, Imma Mestre, assegura que aquest acte ja és cada any tot un èxit i el poble espera la data amb ganes.

S’atorgaran cinc premis als guanyadors, que rebran un lot de productes locals; dos a la millor presentació, dos al millor sabor i un al grup més nombrós. Enguany com a novetat després de dinar dos DJs del poble posaran ritme a la sobretaula.

PUBLICITAT