Concert de Magalí Sare, aquest diumenge a Mont-roig del Camp

Aquest diumenge 3 de novembre a les 19.00h continua el Festival Accents amb el segon concert que es farà a Mont-roig del Camp. Després de l’actuació de Filferro fa 10 dies, la programació musical al Centre Cultural Església Vella acollirà  l’actuació de Magalí Sare en format duet i amb entrada de franc.

Magalí Sare s’ha revelat en el seu primer disc amb composicions pròpies com una artista revelació de gran projecció a qui val la pena conèixer i seguir. S’anomena Cançons d’amor i dimonis. Aquest treball  farà recórrer el públic per l’angoixa, la decepció, la destrucció, però també l’amor i l’esperança. Es tracta d’una combinació de temes en català i anglès amb gran capacitat d’emocionar.

Magalí Sare, a part del seu projecte personal, és la veu soprano del Quartet Mèlt (guanyadors de la tercera edició del concurs de TV3 Oh Happy Day), i la veu del disc ‘Estómac’ de la Clara Peya. A més forma part de  dos duets, un amb en Sebastià Gris (duet guanyador del premi Juventudes Musicales de España en l’especialitat de jazz) i l’altre amb el contrabaixista Manel Fortià. Es va graduar l’any 2017 al Conservatori del Liceu en l’especialitat de cant jazz, obtenint el Premi Extraordinari del Departament de Jazz a la millor trajectòria dins l’escola.

PUBLICITAT