Comencen les votacions als pressupostos participatius de Montbrió

Montbrió del Camp obre període per votar entre les 63 propostes seleccionades. El 25 de gener serà l’últim dia per escollir els pressupostos participatius que es duran a terme. La convocatòria encara així la seva recta final després rebre 194 propostes amb la participació d’un total de 91 veïns i veïnes del municipi

Dins de la campanya “Tu Tries” hi ha propostes com: recuperar el rellotge de Cal Ferraté; Substitució de les lluminàries dels carrers per bombetes leds de baix consum; Parc infantil a la plaça de Sant Antoni; Punts wifi oberta en diferents punts o una Campanya per fer de Montbrió del Camp un municipi LGTB friendly un poble sense LGTB fòbia: fer una xerrada i difusió.

Els participants hauran d’escollir un màxim de tres propostes i s’escolliran les 10 més votades. Aquestes passaran a la votació final, on es treballaran i documentaran per ser presentades. Seguidament es farà una jornada participativa anomenada “el consell de la vila” en la que es presentaran les propostes finalistes, es debatran i s’hauran d’escollir la quantitat de propostes que la suma dels seus imports no superi l’import de 30.000 € destinats a aquests pressupostos.

Podran votar les persones empadronades al municipi majors de 16 anys, dirigint-se a les urnes de l’Ajuntament i de la biblioteca Doctor Marc Ribas i Massó. També online enviant un correu electrònic a pparticpatiu@montbriodelcamp.cat . 

PUBLICITAT