Centenars de persones gaudeixen del “Posa’t la gorra!” a Reus

El recinte de la Palma de Reus va estar l’escenari de la segona edició del “Posa’t la Gorra!”, organitzada per l’AFANOC Tarragona amb la col·laboració de l’Ajuntament de Reus.

L’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC), constituïda  per un grup de mares i pares per a poder millorar la qualitat de vida dels infants i adolescents amb càncer i de les seves famílies, inicia aquesta campanya amb l’objectiu de normalitzar la malaltia i pal·liar les necessitats que sorgeixen a partir del diagnòstic.

Més de 500 persones van poder gaudir dels actes que van tenir lloc el passat 30 de setembre. Des de la ballada del gegant Pere Ganxet, de l’Associació Supera’t, i del ball de Prims petit, fins a la música de Canelita en Rama, el Cor Jove de l’Orfeó Reusenc, els balls a càrrec de l’escola de dansa del Centre de Lectura o la màgia d’Óscar Vallhonrat.

A banda, la celebració també va oferir l’oportunitat de realitzar un total de vuit tallers diferents, en els quals es podia gaudir d’activitats com pintar la gorra, decorar cupcakes o conèixer la tecnologia 3D, entre d’altres. 

El moment primicer de l’acte va ser la lectura del manifest per part d’una integrant del Grup de Joves de l’AFANOC, en el qual es recordava l’actuació de l’entitat front els moments més complicats de la malaltia. 

PUBLICITAT