Cau el nombre d’habitatges rehabilitats al Camp de Tarragona

Aquest 2020 han caigut el nombre d’habitatges rehabilitats, i també les inspeccions en un 40%. Des del Col·legi d’Aparelladors Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Tarragona creuen que hi ha pocs ajuts per impulsar aquestes rehabilitacions per part dels Ajuntaments, però també la Generalitat. Per això demanen que les institucions s’impliquin més i facin campanyes de rehabilitació, ja que hi ha parcs d’habitatges que tenen més de 40 anys.

Pla sencer d'una agent de la Guàrdia Urbana precintant l'entrada de l'edifici desallotjat a la Part Alta de Tarragona. Foto del 10 de setembre del 2020 (Horitzontal).

Jordi Roig, membre de la junta de govern del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Tarragona, ha comentat al programa Carrer Major que hi ha formes d’impulsar les rehabilitacions i les inversions. 

Roig també ha criticat totes les dificultats burocràtiques que hi ha actualment per accedir a les ajudes de rehabilitació energètica. Assegura que hi ha comunitats que es tiren enrere perquè el cost és massa elevat, i la inversió no es recupera fins als sis anys.

PUBLICITAT