Castellvell celebra la tradicional Festa de la Banya via Bizum

Castellvell del Camp implementa la tradicional donació de la Festa de la Banya mitjançant Bizum. Arran de la pandèmia de la covid-19, el municipi de Castellvell no podrà celebrar la festivitat de la banya que es celebrava un multitudinari sopar popular als carrers del poble.

La Festa de la Banya és un record de la tradicional disputa entre Reus i Castellvell. La tradició té com a origen que les autoritats de la capital del Baix Camp feia pagar als castellvellencs uns “bans” o “penes” per les múltiples rebelions que ocasionaven a la ciutat de Reus.

Així doncs, amistosament es celebra la Festa de la Banya on actualment els veïns de Reus visiten Castellvell per fer la donació al poble veí.

El donatiu enguany es farà mitjançant Bizum amb el botó de “Donació” en què es podrà desgravar d’hisenda en la propera declaració.

Tanmateix, des de l’Ajuntament de Castellvell han animat per xarxes socials a celebrar la tradicional Festa de la Banya per Bizum. Des del consistori esperen la col·laboració dels veïns de Reus fer donacions al poble que “els ajuda fer salut, baixar el col·lesterol i fer running”.

Una tradició amistosa entre Reus i Castellvell que enguany s’adapta a les noves plataformes de pagament a causa de la pandèmia de la covid-19.

PUBLICITAT