Castells de 8 en la primera diada a Riudoms

La Diada Castellera de Sant Jordi va omplir la plaça de l’Om de públic i castells de qualitat. Una estrena de Riudoms com a espai casteller que pot ser considerat un èxit. El gran cartell casteller que va formar la diada era una aposta segura. La Colla Vella dels Xiquets de Valls, Colla Jove Xiquets de Tarragona i Colla Xiquets de Reus han aprofitat la cita per estrenar construccions en aquesta temporada i per consolidar-ne d’altres.

Aquest diumenge 28 d’abril probablement serà història local com l’inici del què serà una cita de referència per la pretemporada del calendari casteller, ja que la Diada Castellera de Sant Jordi a Riudoms pretén tenir continuïtat per anys. També per les colles, que van anar a la cita amb la intenció de fer un bon espectacle

Els Xiquets de Reus han descarregat el primer castell de 8 vist a Riudoms, almenys en l’època moderna dels castells. Els de Reus han descarregat el 2d7, el 3d8, 4d7, un vano de 5 i p4 al balcó.

La Colla Jove de Tarragona ha aprofitat la cita riudomenca per estrenar els primers castells de 8 de la temporada, descarregant un 4d8 en primera ronda i un 3d8 en segona. A més, ha descarregat el 5d7, 3 pilars de 5, 3 pilars de 4 i pilar de 4 al balcó.

La Colla Vella ha fet la millor actuació mai vista a Riudoms descarregant el 2d8f, 5d8 i el 4d8. A més, ha completat la seva actuació amb 2 pilars de 5, un pilar de 5 al balcó i 4 pilars de 4.

PUBLICITAT