“Carrer Major”, finalista dels premis Petxina 2021 de KM 0

El programa de les vuit ràdios del Camp de Tarragona, “Carrer Major”, és finalista pels premis Petxina 2021 de KM 0 que atorga el Col·legi de Periodistes de Catalunya a la Demarcació de Tarragona. Així doncs, el lliurament de premis es realtzarà el proper 2 de juliol al Teatret del Serrallo de Tarragona a les 20h del vespre.

Enguany, en la seva 29ena edició, el programa de les vuit ràdios que conformen Altafulla Ràdio, Ràdio Ciutat de Tarragona, Ràdio La Selva, Ona La Torre, La Nova Ràdio, Ràdio L’Hospitalet de l’Infant, Ràdio Montblanc i BXC Ràdio opten a distingir el producte periodístic de proximitat, cuinat a foc lent i amb vocació de servei al territori.

En la mateixa categoria també hi estan nominats la NW Revista de Reus per una dècada de reportatges, entrevistes i informacions a la capital del Baix Camp i Tarragona Ràdio, pel desplegament informatiu del seu 35è anniversari amb un programa especial des de Plaça de la Font i una revista commemorativa.

Així doncs, el magazín de 16h a 19h de les ràdios del Camp de Tarragona amb coproducció a La Xarxa, opten al guardó de KM 0. Les votacions es duran a terme la setmana prèvia a la festa de manera virtual.

PUBLICITAT