Cap de setmana ple d’activitats culturals i escacs a Riudoms

Cap de setmana ple d’activitats artístiques i d’oci organitzat pel CERAP a Riudoms. Divendres tindrà lloc el tret de sortida amb l’exposició ‘’Retrats’’ de l‘artista reusenca Alba Molero, en que es podrà veure un seguit de fotografies de retrats amb rostres deformats, a partir de fotografies modifica el retrat amb pinzellades i ressaltant diverses peculiaritats.

Pel que fa Dissabte s’iniciarà la jornada amb un dia d’escacs a l’Escola Beat Bonaventura organitzada per la secció d’escacs del CERAP des de les 9:20 del matí fins la 13h que es composarà de tornejos, conferències i refrigeris. A més el mateix grup a partir de dos quarts de cinc convoca el trentacinquè Obert de Tarragona Memorial Calbet que organitza amb la Delegació de Tarragona de la Federació d’Escacs de Catalunya.

D’altra banda també s’obren les inscripcions pel taller de cuina xinesa del proper dissabte 15 de juny que serà apte per a tota la família, un taller amb una duració de dues hores en que s’aprendra activament a l’elaboració de plats de cuina xinesa.

PUBLICITAT