Cap a les Illes en busca d’un nou cop d’autoritat

El Reus arriba, altra vegada, ple de confiança i moral al partit a Tenerife. I és que l’equip de Xavi Bartolo, tot i encaixar una derrota en el darrer partit de lliga a casa, davant l’Albacete, va donar un altre cop sobre la taula en el partit d’aquest dimecres de Copa del Rey al Sadar, davant l’Osasuna, imposant-se per 1 gol a 2 i passant a la pròxima ronda.

Després d’aquesta victòria, l’equip ja afronta el pròxim partit de lliga, que serà aquest dissabte a les 18h de la tarda, al Heliodoro Rodríguez López davant el Tenerife.

Una situació similar a la viscuda al Sadar, on el Reus en principi no és el favorit i les apostes estarien clarament a favor dels locals, amb una de les grans plantilles de la Segona Divisió. Malgrat això, el Reus té clar quins són els passos a seguir per poder donar una altra sorpresa, i ja ha demostrat que és capaç d’aconseguir-ho.

Un Tenerife que, tot i que encara no ha aconseguit cap victòria, suma tres punts, amb tres empats i una derrota. A més, la plantilla del conjunt de les illes compta amb un dels potencials més grans de la categoria, sobretot ofensivament, amb jugadors com Luis Milla, José Naranjo, Malbasic o Nano Mesa.

El tècnic del Reus, Xavi Bartolo, ha parlat del propi Tenerife, i de quina ha de ser la filosofia de l’equip per tenir opcions en aquest pròxim partit.

Bartolo té tota la plantilla disponible, exceptuant, evidentment, els jugadors no inscrits, al lesionat David Querol i al davanter del filial Rubén Enri, autor del gol del passat cap de setmana davant l’Albacete, que es va lesionar en el mateix partit. Les proves mostren que el roig-i-negre presenta signes de distensió del lligament col·lateral intern del genoll dret. Bartolo ha parlat d’aquesta desafortunada lesió.

Pel que fa al Tenerife, Etxebarria no podrà comptar amb Tyronne, Aitor Sanz, Camille, ni Joao, i encara en dubte, el central Lucas Aveldaño.

PUBLICITAT