Campdepadrós impugnarà al Tribunal Europeu dels Drets Humans la querella de la Fiscalia

El diputat de Junts per Catalunya per Tarragona, Eusebi Campdepadros, ha passat pels micròfons de Carrer Major on ha anunciat que impugnaran la querella de la fiscalia al tribunal europeu de drets humans justificant que el que van fer és per garantir el dret de debat del parlament que és pel que es constitueix una Mesa.

Recordem que la Fiscalia aquesta setmana ha demanat que s’investigui a la Mesa del Parlament d’on Campdepadros n’era membre, i en aquest sentit el diputat ha sentenciat que “sabien que l’acabarien posant una querella”. Considera que això demostra que els volen “prohibir debatre” sobre alguns temes i a més culpa a Pedro Sánchez, president del Govern Espanyol, de tot plegat.

Pel futur Govern demana que no sigui com l’anterior, i pensa que les prioritats són la crisi social derivada de la pandèmia i la gestió sanitària, a més de les infraestructures pendents al territori. Amb tot plegat es mostra convençut que hi haurà un acord entre Junts, ERC i la CUP per formar Govern i que la Mesa tindrà una majoria independentista.

PUBLICITAT