Botarell viurà demà la rua de Carnaval

Demà dissabte dia 2, a les sis de la tarda, els botarellencs viuran el seu carnaval. Aproximadament dues hores de rua pel poble amb més de 150 participants sumant carrosses i comparses. El carnaval de Botarell té l’al·licient que està carregat de premis: a millor carrossa, comparsa, disfressa, parella disfressada i disfressa infantil. Ho decideixen cinc habitants del poble que no es disfressen. A més, l’Ajuntament aporta 500€ a distribuir entre les carrosses per tal d’impulsar el carnaval.

Botarell es desmarca així de l’exemple de municipis que prefereixen celebrar el carnaval altres dies per no coincidir amb el de Reus o Tarragona. Lluís Escoda, alcalde del municipi, explica, no és una decisió de l’Ajuntament sinó de la gent del poble.

Aquesta mesura permet a les carrosses que participen a Botarell poder sortir al carnaval dels municipis veïns que sí que canvien de dia.

Des de l’Ajuntament han preferit enllaçar tots els esdeveniments i que la festa no pari per tal de concentrar la gent. Per això han introduït el sopar popular per tal d’acabar amb una festa de ball i karaoke amb el màxim públic possible.

PUBLICITAT