El coronavirus no impedeix que Botarell celebri la Festa Major de la Candelera

Botarell celebra aquest cap de setmana la seva Festa Major d’Hivern de la Candelera. Entre els dies 30 de gener i 2 de febrer, l’Ajuntament ha organitzat activitats telemàtiques per no deixar passar aquesta festivitat.

Per començar el seguit de celebracions, el pregó de Festa Major vindrà de la mà dels sanitaris de Botarell. Així, volen agraïr-los la feina que han realitzat diàriament durant la pandèmia i donar-los la visibilitat que es mereixen.

A més, des de l’Ajuntament han assegurat que han volgut organitzar alguns actes online. Carlota Ferré, regidora de Festes i Joventut de Botarell ha explicat que no s’han volgut quedar amb l’opció fàcil d’anul·lar la Festa Major de la Candelera:

Entre els actes també es troben l’actuació de Lluís Gavaldà i Joan-Pau Chaves, en un concert-vermut a la carta, on els assistents podran demanar les cançons que interpretaran del seu repertori. Els veïns de Botarell també podran rebre a casa a l’humorista Jordi LP per riure una estona, i també assistir a la xerrada de la pastissera del Cuines de TV3, la Gessamí Caramés.

PUBLICITAT