Botarell celebra la 4a edició del Festival Lletra Viva

Arriba la 4a edició del Festival Lletra Viva de Botarell, que se celebrarà el cap de setmana del 27 i 28 d’abril. Els artistes que oferiran concerts al municipi seran Anna d’Ivori, Roger Padrós i Pau Alabajos.

El primer concert serà el d’Anna d’Ivori, el 27 d’abril a les 12:30h, al Pati de Càritas. En l’espectacle ‘Lux et umbral’, la cantant tarragonina presentarà els seus últims treballs discogràfics, en format duet. Un repertori que parla d’històries viscudes i no viscudes, passades i imaginades, de personatges reals i d’altres que ho podrien haver estat.

Dissabte a la tarda, a les 18:30h al Parc Botànic, serà el torn de Roger Padrós. Presentarà el seu nou disc ‘A contrallum’, amb cançons que volen representar el despertar a l’edat adulta i el reconeixement dels clarobscurs que envolten el món. Cada tema és una fotografia d’una situació o d’una sensació.

El darrer concert serà diumenge a les 12:30h, també al Parc Botànic. L’artista Pau Alabajos presentarà ‘La Paraula Viva i Amarga’. Es tracta d’un homenatge a la poesia estellesiana, una celebració de la vida i de l’amor, un viatge en el temps que vol transportar el públic fins als dies convulsos de la dictadura franquista i de la transició democràtica.

En el cas d’Anna d’Ivori, l’entrada anticipada té un cost de 4€. El cost és de 6€ pels concerts de Roger Padrós i Pau Alabajos. A taquilla, cada concert tindrà un preu de 10€. També està disponible el pack anticipat d’entrades, que inclou els tres concerts per 14€.

PUBLICITAT