Art, creativitat i maridatge aquest dissabte a l’AleixART

El poble de L’Aleixar vol donar a conèixer el seu art local amb l’AleixART dissabte dia 20 d’abril a la Casa Rural Cal Fernando. Hi haurà una exposició durant tot el dia, es faran tallers pels més menuts, música en directe i s’ofereix un peculiar maridatge de vi.

La regidora de cultura, Mariona Solà, explica per què van decidir impulsar aquesta jornada cultural i quin tipus d’artistes exposaran les seves obres.

Solà creu també que el lloc i l’entorn són un dels grans atractius de la proposta gràcies als jardins i la natura que rodeja la casa rural i anima a tothom a gaudir d’aquesta diada, ja que l’entrada és gratuïta.

A la tarda es farà l’activitat més singular, l’anomenat maridatge sensorial, a càrrec de l’enòloga del Celler Rendé Masdeu de l’Espluga de Francolí, que ha escollit uns vins concrets per relacionar-los directament amb l’art exposat. Es tastarà un vi blanc, un jove i un criança, tots tres ecològics de la D.O. Conca de Barberà, i acompanyats d’un petit aperitiu. També hi haurà música en directe de la mà de Swing Experience per dinamitzar l’experiència que té un preu de 18 € per persona.

PUBLICITAT