Arriba la 12a edició de la ruta de Tapes Gaudí

Riudoms celebra aquest cap de setmana i el cap de setmana vinent la 12a edició de la ruta de Tapes Gaudí. 10 restauradors del municipi han creat una varietat de tapes diverses que es podran gaudir, juntament amb una beguda, per 3,50€. A més, enguany les tapes seran amb “ritme” ja que, des de l’Ajuntament es proposen activitats musicals per dinamitzar encara més Riudoms coincidint amb les Tapes Gaudí.

La regidora de Promoció Econòmica i Comerç Local, Imma Mestre, ha explicat que la voluntat d’aquesta ruta gastronòmica és promoure la restauració del municipi. Pel que fa a la inclusió de la música a la iniciativa, la regidora ha destacat que s’han creat dos actes nous: una festa dels anys 80, el dissabte 2 de març; i una cercavila pels restaurants i bars participants el dissabte 9 de març.

A banda de ser ja un esdeveniment arrelat al municipi, la regidora ha manifestat que és també una oportunitat per promocionar el municipi i la seva gastronomia de portes enfora.

Imma Mestre, regidora de Promoció Econòmica i Comerç Local de l’Ajuntament de Riudoms, ha estat l’entrevistada a la secció ‘La Furgo’ del Carrer Major aquest divendres.

PUBLICITAT