Acció per Montbrió es renova amb Carmina Blay

El  Cinema Nou de Montbrió del Camp va acollir la candidatura del grup d’Acció per Montbrió (AXM) per les pròximes eleccions Municipals del 26 de maig.

Una opció formada per un total de 14 persones (11 titulars i 3 suplents) capçala Carmina Blay, actual tinent d’alcalde i regidora de Governació, Patrimoni, Educació i Sanitat que agafa el relleu de Vicenç Ferré, alcalde del municipi. Acció per Montbrió és impulsat per ERC i  governa des de fa 8 anys a l’Ajuntament de Montbrió.

En l’acte, presentat pel periodista Quim Espinosa, es va donar a conèixer un per un la llista amb un format original on els candidats, pujaven a l’escenari després de sonar una música que cadascú havia triat per presentar-se, seien en un sofà groc, conversaven en petits grups i escrivien una paraula que els definia. Seguidament la penjaven en un fil, entramat en un cub de fusta formant una xarxa que volia representar les xarxes de complicitats entre ells, els col·laboradors i la gent de la vila. Un entramat de xarxes humanes que serveix de leitmotiv de la campanya, amb el lema “Montbrió som la gent”.

En el mateix dia de la presentació, AXM recordava que en dues legislatures han aconseguit t reduir el deute del 75% al 26%. A finals del 2012 el deute pendent a bancs era de 1.214.473€ i a finals 2018 425.017€

PUBLICITAT