3 municipis del Baix Camp afectats per un operatiu contra la droga

La Guàrdia Civil ha activat aquest dimecres un dispositiu contra una organització criminal que s’ha dedicat recentment al cultiu i tràfic de marihuana en una quinzena de municipis tarragonins i barcelonins. 

Cambrils, Mont-Roig del Camp i Castellvell del Camp són els municipis afectats de la comarca del Baix Camp, on fonts de l’institut armat, indicades per l’ACN, hi han estat realitzant entrades i registres des de primera hora del matí. També s’hi han produït escorcolls a la Bisbal del Penedès, Salou, Perafort, Tarragona, Prats del Rei, el Masnou, Bràfim, Sant Pere de Ribes, Palau-solità i Plegamans, Sabadell i Abrera, municipis afectats pels fets.

El balanç final posterior al dispositiu, el qual ha comptat amb més de 200 agents de la Guàrdia Civil i també mitjans aeris, ha estat de 21 detencions. La policia ha localitzat fins a vuit plantacions de marihuana interiors, i s’està treballant per desmantellar-les. Alguns dels registres encara no s’han tancat i des del cos asseguren no descartar noves intervencions.

Autor: Marta Bertran

PUBLICITAT