26-M Eleccions Municipals: La CUP no vol pa i circ a Riudoms

La CUP de Riudoms va celebrar aquest dissabte l’acte central de campanya al Teatre Auditori Casal Riudomenc davant un centenar de persones. Ho va fer en un acte on va voler traçar una línia de contrast amb els que fins ara ha governat al municipi. Sota el lema “Reenfoquem Riudoms”, van explicar l’objectiu principal que tenen de cara aquesta nova legislatura: un canvi profund de les prioritats en la gestió municipal riudomenca.

Els cupaires van assenyalar que l’últim govern de “CiU-PDeCAT-Junts per Riudoms” van fer polítiques de pa i circ. Segons els cupaires, “està bé tenir un poble ric en actes festius i culturals però quan estàs sempre de festa, la ressaca pot ser molt llarga.”

Durant l’acte es valorar la feina d’aquesta última legislatura com a oposició i es van presentar els eixos centrals del programa: l’habitatge, la convivència i la pagesia.

Entre altres, en habitatge van subratllar la necessitat de redactar un Pla d’Ordenació Urbanística Municipal; en convivència la creació d’un espai amb participació de membres de les diverses comunitats del municipi.

Pel que respecta a pagesia van proposar que la verdura i fruita dels menjadors escolars i dels actes festius siguin produïdes pels pagesos del municipi o, si no n’hi ha, de proximitat. També convertir l’actual Fira de l’Avellana en un aparador dels productes i teixit associatiu riudomenc, fent-la gratuïta pels productors.

 

PUBLICITAT