26-M Eleccions Municipals: 400 persones segueixen l’acte central d’ERC Riudoms

Esquerra Riudoms va ser l’últim partit en fer l’acte central al Teatre auditori Casal Riudomenc. Va ser diumenge al vespre, acompanyats de 400 persones, cridades a “sumar per fer avançar Riudoms”

Durant l’hora que va durar l’acte, diverses persones de la candidatura van desgranar els elements bàsics del seu programa electoral centrat en cinc punts: en l’econòmic les propostes es dirigien a impulsar els autònoms, empreses, els aturats i apostar pel producte local. En urbanisme, ordenar Riudoms i ampliar la Guàrdia Urbana; en la vessant social millorar el servei de menjador de les escoles, ampliar els serveis del CAP.

Es va plantejar també treballar en transparència rendint comptes a la ciutadania pel que fa a la gestió del pressupost i, finalment, apostar que des dels municipis es constitueixi la República.

Finalment, el cap de llista d’Esquerra Riudoms, Ricard Gili, va oferir “mà estesa a banda i banda” i va remarcar que “la millor garantia per fer avançar Riudoms és fer-ho sumant”. També va ser molt contundent a l’hora d’afirmar “som aquí per arremangar-nos”. i va acabar el seu discurs demanant la confiança dels riudomencs i cridant “Visca Riudoms, Visca Catalunya, Llibertat presos polítics!”.

PUBLICITAT