Un home a presó per robar a tres domicilis i a un restaurant de Salou

Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Tarragona van detenir el dia 27 de gener nacionalitat colombiana i veí de Salou (Tarragonès), com a presumpte autor de quatre delictes de robatori amb força i un delicte d’apropiació indeguda.

El passat 25 de gener es van produir tres robatoris amb força en domicilis d’un mateix edifici del carrer Terrer de Salou. Algú, mitjançant escalament, va accedir a les terrasses dels apartaments i va forçar la finestra corredissa per accedir a l’interior dels pisos. D’aquests va sostreure rellotges, petits electrodomèstics, ordinadors portàtils, televisors, roba i joies, entre d’altres objectes de valor. 

La investigació va permetre identificar el presumpte autor que va ser captat per una càmera de seguretat. Es tractava d’un individu que el dia 27 de gener va ser detingut per un altre robatori amb força en un establiment del municipi de Salou. 

En aquest cas, un vigilant de seguretat va localitzar l’home a l’interior de les instal·lacions d’un complex turístic i va avisar els mossos. Aquests van detenir-lo pel robatori amb força i també per un delicte d’apropiació indeguda, ja que portava una televisió sostreta. 

Durant la investigació, els mossos van poder recuperar diversos objectes procedents dels robatoris amb força al carrer Terrer i van retornar-los als seus propietaris.

Per tot plegat, els mossos van detenir el sospitós per quatre robatoris amb força. L’home va passar a disposició judicial el 29 de gener i el jutge va decretar el seu ingrés a presó

PUBLICITAT