Un empresari comença una vaga de fam per la reobertura de l’oci nocturn

Eduardo Abenójar, empresari i president de l’Associació de Restauració i Oci Nocturn de Salou (ARONS), ha començat una vaga de fam per exigir la reobertura dels locals. Abenójar demana a les administracions poder dur a terme la obertura amb les mesures sanitàries garantides.

Pla mitjà de l'empresari d'oci nocturn i president de l'Associació de Restauració i Oci Nocturn de Salou (ARONS), Eduardo Abenójar, assegut davant l'Ajuntament per escenificar l'inici d'una vaga de fam. Imatge del 12 d'abril del 2021. (Horitzontal)

De fet, ja fa dinou mesos que els locals de l’oci nocturn mantenen la persiana abaixada. L’home s’ha insal·lat davant l’Ajuntament de Salou on ha començat la vaga de fam.

Abenójar ha lamentar que els empresaris del sector pateixen “moltes calamitats” per poder arribar a finals de mes.

Per la seva banda, el secretari general de Fecasarm, Joaquim Boadas, ha insistit la reobertura dels locals amb dret d’admissió amb test previs.

Finalment, els empresaris han remarcat que aquesta setmana proposaran a la Generalitat implementi una prova pilot. Eduardo Abenójar no ha concretat el termini d’aquesta vaga de fam.

PUBLICITAT