Tot a punt per la obertura del nou McDonald’s a Vila-seca

La cadena multinacional de restaurants McDonald’s obre aquesta setmana un nou establiment a Vila-Seca. De fet, serà aquest proper 29 d’abril quan s’obrin les portes del nou restaurant McDonald’s a Vila-seca.

En concret, el local es situarà entre el carrer Raval de la Mar i la Via Máxima, on abans hi havia un supermercat de la cadena Aldi. L’establiment compta amb 330 metres quadrats amb parquing propi amb zones de jocs i lleure pels més petits a més del servei McAuto.

Amb aquest, ja són 15 establiments que McDonald’s compta a la província de Tarragona i 95 a tota Catalunya. Amb aquesta inauguració, McDonald’s crea 25 nous de feina fixes a Vila-Seca, incloent una nova figura dins l’establiment: el responsable de Seguretat i Higiene per assegurar complir les mesures sanitàries de la COVID-19.

De fet, el nou restaurant a Vila-seca comptarà amb kioscs digitals il’espai McCafé en el seu interior. Així doncs, els clients podran gaudir de productes dolços o salats amb un cafè de gra recent mòlt. A més, també s’hi compta amb una gran varietat d’hamburgeses premium com les Signature Collection amb receptes exclusives.

Finalment, el nou restaurant McDonald’s de Vila-seca també comptarà amb carril McAuto per què els clients puguin demana i recollir les seves comandes sense sortir del cotxe. Tot plegat, en la seva obertura el proper 29 d’abril.

PUBLICITAT