Tarragona inicia la campanya informativa de les targetes pel tancament de contenidors

L’Ajuntament de Tarragona ha iniciat la campanya informativa sobre el nou sistema de recollida de brossa als barris de Cala Romana i el Serrallo, on a partir del 23 d’agost es necessitarà una targeta identificativa o una aplicació mòbil per utilitzar els contenidors de resta i orgànica.

Per resoldre dubtes, el consistori ha instal·lat dos punts informatius. El veïnat pot recollir dues targetes identificatives per habitatge o bé rebre informació per descarregar i usar l’aplicació mòbil.

El regidor de Serveis Generals, Jordi Fortuny, ha apuntat que el sistema permetrà “incrementar la recollida selectiva” perquè reverteixi més endavant a reduir la taxa d’escombraries per qui recicli més.L’horari d’aquests punts informatius serà de dimarts a dissabte de nou del matí a vuit del vespre. Està ubicat a l’aparcament del Tennis de Cala Romana i a l’Espai d’Entitats del barri del Serrallo.

El consistori destinarà onze agents cívics, sis educadores i l’equip tècnic del departament de Neteja Pública. Per valorar la viabilitat tècnica del nou sistema de recollida de residus, l’Ajuntament provarà tres tecnologies diferents per comprovar quins avantatges i inconvenients té cada proposta. De cara al setembre, s’iniciarà una tercera prova pilot al barri de Bonavista.

PUBLICITAT