Tarragona adjudica els treballs de millora de les pistes esportives de Boscos i La Mora

L’Ajuntament de Tarragona, ha adjudicat els treballs per millorar les pistes esportives de Boscos i la Mora a l’empresa Sabaté Construccions. Les obres s’iniciaran al mes de setembre amb un import de més de 17.500 euros i amb una durada prevista de quatre setmanes.

La Conselleria d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona ha realitzat un inventari de totes les pistes poliesportives. Amb tot, està treballant en la planificació de millora i activació dels diferents espais esportius de la ciutat a l’aire lliure.

L’objectiu d’aquest inventari, segons explica la consellera d’Esports, María José López, és “tenir totes les instal·lacions a punt per posar-les al servei de la ciutadania”. “Tarragona –afegeix— és una ciutat que pot presumir de tenir gairebé un centenar d’instal·lacions esportives a l’aire lliure i nosaltres com a institució tenim l’obligació de mantenir-les en un estat òptim per tal que tota la ciutadania en pugui fer ús”. “Ara, amb la col·laboració de la Conselleria de Territori, podem iniciar les intervencions a la Mora i Boscos, però la intenció és estendre-ho a tota la ciutat”, conclou la consellera.

La intervenció a la pista poliesportiva de la Mora té un pressupost de 14.470 EUR entre la pista de bàsquet i la de futbol sala i la durà a terme l’empresa Sabaté Construccions. De fet, entre els treballs que s’hi realitzaran destaca la substitució d’una part del terra de la pista de bàsquet. Una zona ara mateix impracticable a causa d’una esquerda en el paviment que origina un important desnivell. En les dues pistes hi ha previstos treballs de pintura, sanejament d’esquerdes i altres desperfectes i millores en les tanques.

Finalment, pel que fa a les obres d’arranjament de la pista poliesportiva de Boscos, tenen un pressupost de 3.070 euros i serà la mateixa empresa l’encarregada d’executar-les. En aquest cas, la partida més destacada és la que correspon a la construcció d’un conducte de mitja canya per conduir les aigües pluvials i evitar que s’acumulin a la pista.

PUBLICITAT