S’inaugura l’exposició dels 40 anys de l’escola Centcelles a Constantí

L’exposició “”40 anys fent escola. 1980-81” s’inaugura a la Plaça de les Escoles Velles de Constantí. L’acte, ha comptat amb una àmplia representació de tots els grups municipals de l’Ajuntament de Constantí, a més de representants de l’equip directiu, alumnes i l’Ampa de l’escola Centcelles i altres membres de la comunitat educativa.

Durant la inauguració de l’exposició, l’alcalde de Constantí Óscar Sánchez ha volgut expressar la seva felicitació a l’escola per aquests 40 anys i ha manifestat el seu agraïment a tot “l’esforç que ha realitzat tota la comunitat educativa especialment durant aquest curs escolar tan complex a causa de la pandèmia”.

Per la seva banda, el director de l’escola Centcelles, Samuel Montes, ha subratllat que aquest era un “dia molt important per a Constantí” i ha volgut fer partíceps d’aquest 40è aniversari a tots els mestres, alumnes, treballadors i famílies, i en general, a “totes les persones que han fet possible aquests 40 anys d’escola Centcelles”.

L’exposició recull a mode de línia del temps una sèrie de fotografies des dels inicis de l’escola fins a l’època actual. Hi ha fotografies de l’antic emplaçament de l’escola, de la inauguració de l’ampliació de l’edifici en el qual es troba actualment i sobretot de les persones que han format part de la comunitat educativa i que han fet possible l’escola Centcelles. Tot un reflexe de l’evolució que ha experimentat el centre, a nivell social i pel que fa a la diversitat, en paral·lel al municipi de Constantí.

L’exposició “40 anys fent escola. 1980-81 · 2020-21” es podrà visitar fins a finals de l’estiu.

PUBLICITAT