Set càmpings de Tarragona, guardonats com els millors d’Europa

Set establiments de l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre, Càmpings Tarragona, han sigut reconeguts com els millors càmpings de tota Europa per dues associacions internacionals: l’automobilística ANWB dels Països Baixos i l’ADAC d’Alemanya.

Els guardons atorgats per l’ANWB han sigut: Alannia Els Prats Camping & Resort (Mont-roig del Camp), Playa Montroig Camping & Resort (Mont-roig del Camp), Càmping La Torre del Sol (Mont-roig del Camp), el Càmping Resort Sangulí (Salou, Càmping Tamarit Beach Resort (Tamarit) i el Càmping Stel (Roda de Berà)

Entre els guardonats destaca el Tamarit Beach Resort (Tamarit), reconegut com a millor  càmping d’Europa en la categoria “Allotjament més ben valorat”, mentre que el Càmping &  Resort Sangulí (Salou) ha estat nominat com a millor càmping d’Europa en la categoria  “Millor Càmping Familiar”. 

A més, sis càmpings també també han estat premiats amb el Superplätze 2022, una de les majors distincions de la guia alemanya Allgemeiner Deutscher Automobil-Club e.V. (ADAC). Els càmpings guardonats han sigut: Alannia Els Prats Camping & Resort (Mont-roig del Camp), Playa  Montroig Camping & Resort (Mont-roig del Camp), Càmping La Torre del Sol (Mont-roig del  Camp), Càmping El Templo del Sol (L’Hospitalet de l’Infant), Càmping & Resort Sangulí (Salou)  i Càmping Tamarit Beach Resort (Tamarit). 

Finalment, Mireia Sans, presidenta de l’Associació de  Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre, ha mostrat “la seva total satisfacció” pels reconeixements rebuts pels càmpings  associats i ha volgut destacar que “estem  passant moments molt complicats a causa de la pandèmia.

PUBLICITAT