Salut habilita tres punts al Camp de Tarragona per administrar la vacuna d’AstraZeneca

El Departament de Salut ha habilitat tres punts a la Regió Sanitària Camp de Tarragona per administrar la vacuna d’AstraZeneca. Es tracta del CAP Nou Tàrraco de Tarragona, una carpa habilitada a Cambrils i el punt de vacunació del Pius Hospital de Valls. Arreu del país són 37 espais. A la regió sanitària el vaccí es va començar a aplicar aquest dimarts i està destinat a immunitzar personal essencial com treballadors de les oficines de farmàcia, psicòlegs clínics, fisioterapeutes, logopedes, nutricionistes, SAD i també els cossos de seguretat i emergències. En concret els Mossos d’Esquadra es vacunaran a la comissaria de Camp Clar.Aquesta setmana Salut ha assignat 900 dosis al CAP Nou Tàrraco, 100 al Pius Hospital, 800 a la carpa de Cambrils i 200 a la comissaria dels Mossos. El personal essencial que es vacuna amb AstraZeneca es convoca mitjançant un SMS en el qual se li indica el punt de vacunació i la franja horària en què pot fer-ho.

Una auxiliar d'infermeria de la residència Mare de Déu de la Mercè de Tarragona, Lourdes Julià, ha estat la primera sanitària en rebre la segona dosi de la vacuna contra la covid-19. Imatge del 18 de gener del 2021. (Horitzontal)

El gerent de la Regió Sanitària Camp de Tarragona, Ramon Descarrega ha afirmat que “aquesta és una nova vacuna que amplia les possibilitats en l’estratègia de vacunació a la nostra regió”. “Esperem que la disponibilitat de vacunes faci que ens encaminem cap a la immunitat col·lectiva. Vacunar-se és un acte individual però de responsabilitat col·lectiva ja que no només és per no patir la malaltia sinó també per evitar transmetre-la”, ha assenyalat.

PUBLICITAT