Reus inverteix 70.000 euros en renovar l’enllumenat públic

L’Ajuntament de Reus ha adjudicat a l’empresa Bosir SL el contracte per a la renovació i millora de l’enllumenat públic corresponent a l’anualitat 2022, per un import de 67.668,72 euros. L’actuació preveu la substitució i renovació de l’enllumenat amb  lluminàries equipades de tecnologia LED, amb l’objectiu de minorar potències i millorar l’eficiència de les làmpades. També es proposa la renovació i reforç de l’enllumenat a zones fosques per obtenir uns nivells lumínics òptims.

Pel que fa a la substitució de punts de llum per tecnologia led, s’actuarà als carrers de Santa Teresa, de Sant Elies, de Gras i Elies, del Recs, de la Lleona, del Boule i de Pere Òdena. Els treballs de reforç d’enllumenat de zones fosques es farà a l’avinguda del Doctor Vilaseca.

En paral·lel, l’Ajuntament té en tràmit de licitació el contracte corresponent a l’anualitat 2023, amb un pressupost de sortida de 99.858,29 euros. En aquest cas, l’actuació preveu la renovació de l’enllumenat als carrers del Roser i de la Muralla.

PUBLICITAT