Pere Lluís Huguet el nou portaveu de C’s a la Diputació de Tarragona

El regidor i portaveu de Cs a l’Ajuntament de Salou, Pere Lluís Huguet, és el nou representant del partit liberal a la Diputació de Tarragona.

Pla obert de la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, durant la presa de possessió de Pere Lluís Huguet com a nou diputat de Cs. Imatge del 26 de febrer de 2021. (Horitzontal)

Aquest divendres l’advocat ha pres possessió com a diputat de la institució supramunicipal en substitució de Rubén Viñuales, que va deixar l’acta per concórrer al 14-F amb el PSC. Huguet s’ha mostrat il·lusionat i amb ganes de treballar “conjuntament”, i ha emplaçat la resta de grups a posar-se d’acord en favor dels interessos de la ciutadania.

Durant un ple telemàtic la corporació també ha aprovat definitivament el projecte de millora de la carretera TP-2039 entre el Catllar i la rotonda de l’N-340 a Tarragona. S’invertiran 5,14 MEUR en un tram de poc més de quatre quilòmetres.

D’altra banda, el ple també ha aprovat inicialment el projecte de condicionament de les carreteres TP-2044 i TV-2048 del Vendrell a Sant Vicenç de Calders, amb un pressupost d’execució per contracta de gairebé 900.000 euros.

La corporació també ha aprovat inicialment el projecte de condicionament de les travesseres de Vila-rodona, carreteres TP-2003 i TV-2443, amb un pressupost d’execució per contracta d’1,27 MEUR.

PUBLICITAT