Nova edició de les botigues al carrer a Reus per tancar l’estiu

Un centenar d’establiments dels sectors del comerç, bellesa, hostaleria i serveis posaran punt final a les rebaixes d’estiu amb una nova edició de la campanya comercial impulsada pel Tomb de Reus “Les botigues al carrer” que compta amb el suport de l’Agència Reus Promoció i la participació de la Unió de Botiguers de Reus. En aquesta ocasió, sota el lema “Més Dies, Més Rebaixes”, les botigues al carrer arriben a la 42a edició i s’han ampliat fins a vuit dies, del 27 d’agost al 4 de setembre, tot adaptant-se a les mesures de prevenció de la COVID19.

Des del Tomb de Reus animen a aprofitar la iniciativa, visitant diferents cops les botigues al carrer, ja que es preveu que siguin molt dinàmiques, diferents jornada a jornada i amb més oportunitats que mai.

La campanya “Les botigues al Carrer” està adreçada a ciutadans, visitants i turistes i és una de les grans festes del comerç de la ciutat de Reus, ja que permet descobrir tota mena d’oportunitats i descomptes, gaudint, al mateix temps, d’una àmplia oferta d’oci, gastronomia i cultura del centre de Reus.

Des de l’organització es demana que al triar i remenar a les taules i expositors situats a la via pública, es faci ús de la mascareta tal com es fa a l’interior dels establiments.

PUBLICITAT