Neix La Teulada, la nova Xarxa Cooperativa de Tarragona

La nova Xarxa Cooperativa de Tarragona, La Teulada neix com una nova forma de cooperativisme a la ciutat. L’entitat té com a objectiu fomentar l’economia social i solidària a la ciutat i treballar en projectes conjunts i útils per la ciutat. 

De fet, està formada per 16 organitzacions de la ciutat. Totes elles, tenen en comú que s’han construït en base als valors que promou el cooperativisme. Alguns d’ells com: l’equitat, la solidaritat, la sostenibilitat, la participació i la inclusió social com eixos centrals.

Els ecosistemes cooperatius 

Un eix important són els ecosistemes o pols cooperatius. En aquest cas, són agrupacions empresarials de l’Economia Social i Solidària formada per entitats amb uns valors transformadors comuns,  que s’organitzen per millorar la seva visibilitat i el seu impacte en la societat  basant-se en el principi del suport mutu.  

Treballen en la construcció d’un ecosistema econòmic més social, democràtic i  inclusiu, basat en els principis i valors del cooperativisme i que sigui transformador pel seu municipi, tal com remarquen.

PUBLICITAT