Mossos investiguen la mort d’un home en una baralla a Creixell

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per la mort d’un home després d’una baralla en un bar de Creixell (Tarragonès). L’home va ser ingressat a l’Hospital de Santa Tecla de Tarragona on ha mort aquest divendres a la matinada.

L’Àrea d’Investigació Criminal dels Mossos del Camp de Tarragona investiga els fets. La discussió, entre diverses persones, es va produir dijous a la tarda davant d’un bar de l’avinguda de Navarra. L’autòpsia haurà de determinar les causes de la mort i si es pot tractar d’un homicidi -dolós, és a dir intencionat, o imprudent- o bé l’individu va morir per accident i/o causes naturals.

Fonts de la Policia Local diuen a l’ACN que la informació recollida dels testimonis que eren al bar és minsa i contradictòria.Les càmeres de seguretat tampoc aportarien res ja que enfocaven cap a l’interior de l’establiment, mentre els fets es van donar a fora, segons les mateixes fonts policials, que podria haver-se originat per una discussió entre una parella.

La policia va ser requerida per l’avís d’una assistència del servei d’ambulància a la zona per atendre a una persona. L’home va morir hores més tard a l’hospital i va ser aleshores quan Mossos va obrir una investigació, que resta a l’espera de l’autòpsia.

PUBLICITAT