Mor un home de 86 anys mentre es banyava a la platja Llarga de Tarragona

Un home de 86 anys ha mort aquest dilluns al matí a la platja Llarga de Tarragona. Els fets s’han produït pocs minuts abans de les onze del matí, quan la víctima hauria patit una aturada cardiorespiratòria, segons han apuntat fonts de Creu Roja Tarragona a l’ACN.

Pla general de la platja Llarga de Tarragona, amb construccions a peu de sorra i una duna recuperada en els darrers anys. Foto del 17 de febrer del 2021 (horitzontal).

Els banyistes que eren a prop s’han adonat que l’home es trobava en dificultats i l’han tret fins a la sorra, on un socorrista de l’entitat l’ha intentat reanimar. Alhora, des de la Creu Roja s’ha avisat el SEM, que hi ha desplaçat tres unitats.

Totes les maniobres de reanimació han estat infructuoses. Els fets han passat a l’àrea que es troba davant del càmping Les Salines.

Paral·lelament, els banyistes han alertat el 112 cap a tres quarts de dotze, i també s’hi han acostat cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, efectius de la Guàrdia Urbana de Tarragona i de la Guàrdia Civil, que s’encarreguen de les diligències.

La Creu Roja Tarragona hi ha destinat una ambulància bàsica, dues motos aquàtiques de rescat i sis socorristes.

És la desena persona que mor ofegada a les platges catalanes des que va començar la campanya d’estiu el passat 15 de juny.

PUBLICITAT