Mont-roig acull el festival de furgonetes camper més gran d’Espanya

El festival de furgonetes camper més gran de tot l’estat espanyol se celebrarà enguany a Playa Mont-roig Camping Resort del 4 al 7 de maig.

La 6a edició del PrimaveraVan comptarà amb concerts, activitats, xerrades, food trucks, artesania, expositors del sector i entreteniments pels més petits de la caravana. El festival aplegarà més de 1.000 furgonetes i es preveu una assistència superior a les 3.000 persones. 

El concert estrella del festival anirà a càrrec del cantant català Ramon Mirabet, qui celebrarà aquell cap de setmana els seus deu anys de música al PrimaveraVan. Una altra artista revelació serà la jove cantautora Grex, compositora i viatgera, amb més de 150.000 seguidors a les xarxes socials.

Els assistents gaudiran també de l’alegria del grup de rumba catalana Alquadrat, qui reprendrà la seva gira al festival. I com ja és tradició, la Sidral Brass Band serà la responsable d’inaugurar i amenitzar la benvinguda del festival amb la seva alegre música en directe. I per acabar, actuarà el Dj «Ninho de los recaos», un dels vocalistes del grup La Pegatina, i els Djs Sergi Nolla, Sergi Shine amb ritmes caribenys i Dj Miriam Riga, que proposarà algun static dance.

PUBLICITAT