Localitzen més de 7.200 cartrons de tabac de contraban al Port de Tarragona

La Guàrdia Civil ha localitzat més de 7.200 cartons de tabac de contraban en un vaixell de càrrega ubicat al Port de Tarragona. Arran dels fets, s’han detingut dos tripulants de l’embarcació.

Els fets van tenir lloc dimarts passat, durant la descàrrega d’una embarcació de gas al moll de la Química A. En el marc d’un operatiu de vigilància, els agents van detectar una activitat inusual de la tripulació del vaixell que descarregaven bosses de grans dimensions.

Posteriorment un vehicle monovolum transportava el material a les dependències d’una empresa ubicada al port. La Guàrdia Civil va identificar al conductor del cotxe i la càrrega que portava i ha estat imputat per un delicte de contraban.

El tabac requisat té un valor de 15.000 euros. De fet, la investigació policial va iniciar-se fa un any, després que la Guàrdia Civil tingués coneixement de l’existència d’una possible activitat irregular dels tripulants d’una embarcació que realitzava transports de gas GLP entre Argèlia i l’estat espanyol.

PUBLICITAT