L’Ajuntament de Tarragona organitza “Matins en família” tots els diumenges de juliol i agost

L’Ajuntament de Tarragona i l’Institut Municipal d’Educació (IMET) conjuntament amb el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya han impulsat l’activitat ‘Matins en família’ a través del Pla Educatiu d’Entorn. Cada diumenge des de l’11 de juliol fins al 29 d’agost s’organitzaran passejades, narracions d’històries mitològiques i tallers familiars en diferents espais i barris de la ciutat. Les activitats es duran a terme de les 11:00h del matí fins a les 13:00h del migdia i les dinamitzaran l’Agustí Farré i la Judith Benito.  

En total es faran 8 sessions al llarg de l’estiu i totes s’iniciaran amb el relat d’una història, conte popular, mite o llegenda que donarà peu a la resta d’activitats. Els ‘Matins en família’ començaran aquest diumenge amb una caminada pel bosc de Sant Salvador on els participants podran conèixer la història de Perseu i Medusa a través de jocs i tallers.  

En les properes sessions hi haurà sortides per les muralles de Tarragona, pel Pont del Diable, per la Part Alta o fins a les Coves del Llorito. També s’organitzaran narracions de mites i llegendes mitològiques i d’altres activitats als barris de Bonavista, Campclar i Torreforta.  

Les places seran limitades i les inscripcions es podran fer online a la pàgina web del Club dels Tarraconins, www.tarraconins.cat.  

L’objectiu dels ‘Matins en família’ és oferir un ventall d’activitats socioeducatives perquè les famílies puguin compartir un temps de lleure de qualitat amb infants de diferents edats. A més, podran descobrir diferents zones d’influència del Pla Educatiu d’Entorn i fomentar la convivència amb activitats comunitàries a l’aire lliure, així com reforçar els hàbits saludables com l’alimentació i la higiene d’una manera divertida.  

Pla Educatiu d’Entorn 

El Pla Educatiu d’Entorn és una iniciativa de cooperació educativa entre el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Tarragona per coordinar i dinamitzar l’acció educativa en els diferents àmbits de la vida dels infants i joves. 

La seva missió és aconseguir l’èxit educatiu de l’alumnat i contribuir a la cohesió social mitjançant l’equitat, l’educació intercultural, el foment de la convivència, l’ús de la llengua catalana i el treball en xarxa dels diferents agents educatius de la comunitat.

PUBLICITAT