La URV oferirà un grau de química amb formació dual a partir del proper curs

El grau de Química de la Universitat Rovira i Virgili (URV) ha rebut l’autorització de l’Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya (AQU) per implantar la menció dual el proper curs 2021-22, que permetrà als estudiants de quart curs fer més de 1.100 hores de pràctiques remunerades en una empresa química.

Pla general de l'edifici dell CRAI del campus Sescelades de la URV a Tarragona, sense estudiants. Imatge del 21 de maig del 2020 (Horitzontal).

És la primera menció dual que s’implanta en un grau de Química a l’Estat. Aquesta formació dual està regulada per un conveni de col·laboració educativa, a través del qual els estudiants comptaran amb un tutor professional a l’empresa i un tutor acadèmic a la facultat. Cada curs s’oferiran entre cinc i deu places. El programa compta amb el suport de l’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT).

La formació pràctica es complementarà amb una assignatura teòrica impartida per professionals de la indústria química sobre aspectes rellevants per a la seva adaptació al món industrial, com la comunicació empresarial, la logística, la sostenibilitat o la prevenció de riscos laborals.

PUBLICITAT