La Cambra de Comerç de Reus explicarà els Bons Reus al Fòrum d’Igualada

La Cambra de Comerç de Reus explicarà la iniciativa dels BONS REUS al FòrumComerç d’Igualada. Aquests BONS tenen l’objectiu de desenvolupar el paper de coordinador tècnic en la relació amb els establiments. La ponència que realitzarà la Cambra comptarà, també, amb la participació de la regidora de Promoció de la Ciutat de Reus, Montserrat Caelles.

D’aquesta manera la corporació vol posar en valor la iniciativa conjunta amb l’Ajuntament de Reus per posar en marxa una campanya que ha comptat, des del primer moment, amb la complicitat de les entitats comercials.

L’èxit dels Bons s’ha traduït no únicament amb l’interès d’àmbits com el mateix Fòrum Comerç d’Igualada per conèixer la iniciativa, sinó també amb l’aplicació pràctica de la mateixa campanya en d’altres ciutats del país que han pogut comprovar, en primera persona, l’impacte dels BONS.

Durant els propers mesos serà l’Ajuntament de Cambrils qui posarà en circulació els seus BONS seguint el model de Reus i comptant, també, amb la Cambra per realitzar el paper de coordinador tècnic en la relació amb els establiments.

PUBLICITAT