La Guàrdia Civil desarticula una organització criminal dedicada a la producció de marihuana

Agents de l’Oficina d’Investigació Fiscal de la Comandància de la Guàrdia Civil de Tarragona amb la col·laboració de la Guàrdia Urbana i de les Policies Locals dels municipis de Mont-roig del Camp, Hospitalet de l’Infant i l’Arboç. En el marc de l’operació “ENTREPANA” han desarticulat un entramat criminal, integrat per ciutadans albanesos, relacionat amb el cultiu i tràfic de cànnabis a gran escala. En l’operació han estat detinguts 11 homes de nacionalitat albanesa. En total, s’han practicat 5 registres, en els quals s’han confiscat més de 8.000 plantes de marihuana en diferents estadis de desenvolupaments. 22 quilos de la substància envasada en bosses, una picadora i una envasadora.

La investigació es va iniciar durant el mes d’octubre de l’any passat, quan a la localitat de Mont-roig del Camp es detecta una casa, on els indicis fan pressuposar que es podria estar cultivant cànnabis. Duent a terme un seguiment a l’edificació, fruit del qual es descobreix que era utilitzada per un grup de ciutadans que no desenvolupaven cap mena d’activitat laboral.

Les activitats i els desplaçaments sospitosos van permetre als agents establir connexions en una xarxa d’immobles distribuïts per la província. Després de l’anàlisi es va descobrir quatre llocs on podrien produir-se activitats relacionades amb el cultiu i la comercialització de la marihuana.

PUBLICITAT