Good Karma Projects convoca una recollida de residus

Pel proper cap de setmana del 20 i 21 de març des de Good Karma Projects hem convocat una recollida de residus simultània a diferents punts del país i ens encantaria comptar amb la vostra col·laboració. Es tracta d’una crida a l’acció tant per a individus, com grups, organitzacions, entitats, empreses, etc. Amb l’objectiu de sumar forces i crear un gran impacte junts. A continuació adjuntem la pàgina d’inscripcions on trobareu un mapa amb les recollides ja inscrites, i el cartell per si ens voleu ajudar i fer-ne difusió.

Per el moment ja hi ha més de 27 clean ups inscrites i sembla que es sumaran més de 300 voluntaris, això sí, sempre respectant les mesures sanitàries actuals.

Pases a seguir per organitzar:

  1. Inscriu la teva recollida, d’aquesta manera podran enviar les instruccions i metodologia a seguir el dia de la neteja.
  2. Formar un equip: Forma un grup d’activistes com familia, amics, veïns… Us ho passareu genial!
  3. Surt a gaudir d’una jornada a l’aire lliure i reportar tot el que trobeu.
  4. Comparteix les imatges i l’impacte generat per totes les clean up! Utilitza el hashtag #cleanupwithgoodkarma i no oblideu etiquetar a @goodkarmaprojects.

Recorda que entre tots esteu generant una base de dades sobre brosses en el medi natural que serveix per donar visibilitat a la problemàtica i està a disposició de la comunitat científica.

Inscripcions, info i mapa de recollides web: https://goodkarmaprojects.org/clean-up-with-good-karma/?lang=es

PUBLICITAT