Es posa en marxa la plataforma de venda online Cambrils Comerç

La plataforma de venda online dels comerços locals  “Cambrils Comerç” s’ha posat en marxa avui 15 de gener amb una gran varietat de productes dels 86 establiments que ja s’han donat d’alta del portal. La plataforma www.comproacambrils.com està oberta a tots els comerços i associacions comercials del municipi amb l’objectiu d’agrupar-los en un mateix aparador, promocionar-los amb accions conjuntes sota una marca única i fomentar la digitalització.   

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, ha explicat que la iniciativa, pionera al territori, és una de les accions previstes per promocionar i enfortir el comerç cambrilenc i establir altres maneres de relacionar-se amb les persones compradores tenint en compte la situació actual.  

En la seva entrada en funcionament, el portal, que és iniciativa de la consultoria CDD, ha comptat amb la participació dels comerços associats a la Unió de Botiguers, amb el recolzament del Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cambrils, però resta obert a la participació de tots comerços i associacions comercials del municipi.  

“Creiem que és una eina molt útil en el moment que vivim. El comerç online viu una fase de fort creixement i el comerç de proximitat no pot quedar enrere. D’entrada comptem amb la col·laboració  de la Unió de Botiguers però el que volem és que hi siguem tots; com més serem, millor”, ha afirmat Oliver Klein, regidor de Promoció Econòmica. 

Klein ha anunciat que a partir d’aquesta nova marca es crearà un calendari amb accions de dinamització mensuals, conjuntament amb el sector comercial, tal com ja s’ha fet amb la gastronomia. Cal recordar que el passat octubre ja es va engegar la campanya “Estimo Cambrils, compro a Cambrils” per posar en valor tots els beneficis que aporta el comerç local al territori i apel·lar al consum responsable. 

La plataforma “Cambrils Comerç” funciona com a Marketplace local i s’hi poden trobar els productes ordenats per categories o bé fer cerques per productes, servei o establiment. Durant les primeres setmanes les comandes realitzades a través de la plataforma es recolliran als establiments però properament s’oferirà la possibilitat de rebre els productes a domicili. El repartiment anirà a càrrec d’una empresa cambrilenca que s’ha sumat al projecte.  

El portal és gratuït pels comerços durant el primer mes com a prova. A partir de segon mes, els establiments que només vulguin tenir presència al directori i publicar les seves ofertes podran seguir gaudint de l’eina sense cost, mentre que les empreses interessades en vendre els productes a través del Marketplace hauran d’escollir entre tres tarifes segons les seves necessitats.   

A més de posar a la venda els seus articles, els establiments subscrits podran consultar l’estoc i les estadístiques dels productes, compartir la fitxa del comerç o dels articles a les xarxes socials, posar a la venda targetes regal, oferir l’arrodoniment de la compra per col·laborar en causes socials i cobrar les vendes tres dies laborables després del pagament a la plataforma.  

A través del panell d’usuari, els comerços també podran activar i desactivar els articles que tinguin a la venda, modificar productes i preus o dissenyar campanyes publicitàries dins la plataforma. A més, rebran formació sobre el funcionament i les campanyes que s’aniran organitzant i tindran a la seva disposició un servei d’atenció al client per telèfon, whatsapp i correu electrònic.   

PUBLICITAT