Els Mossos detenen tres homes pel robatori nocturn d’una caixa enregistradora a una botiga de Reus

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat dimecres tres homes com a presumptes autors del robatori amb força d’una caixa enregistradora en una botiga del camí de Riudoms de Reus. Després de l’activació de l’alarma de l’establiment a dos quarts de quatre de la matinada, una patrulla policial que s’hi va desplaçar va comprovar que havien forçat la persiana i trencat el vidre de la porta d’accés. Les imatges de seguretat van permetre activar la recerca. Poc després, una patrulla que circulava pel carrer Baix del Carme va veure tres joves que coincidien amb la descripció amb una caixa rectangular a les mans i que, al detectar la seva presència, van entrar corrents a un portal. Els agents van seguir-los fins el pis on havien accedit.

Pla detall de les eines requisades pels Mossos a l'home detingut a Reus per robar catalitzadors de cotxes. (vertical)

La persona que els va obrir quan van trucar a la porta va assegurar no saber res de l’incident però els va permetre l’entrada. Els mossos van trobar els tres homes fent-se els adormits, cadascú en una habitació. Segons el relat policial, encara portaven la roba de carrer que coincidia amb la dels autors del robatori, estaven suant i amb el pols accelerat. Finalment, van trobar la caixa enregistradora sostreta amagada en un fals sostre del pis. Després de passar a disposició judicial, els tres joves –de 20 i 21 anys, un dels quals amb domicili a Reus i la resta, desconegut- van quedar en llibertat amb càrrecs.

Robatori de catalitzador d’un cotxe

D’altra banda, en una altra intervenció policial, els mossos van detenir un home de 40 anys i veí de Reus, com a presumpte autor d’un delicte de furt en grau de temptativa. Els mossos van rebre l’avís d’un home sota un cotxe i de sorolls de serra elèctrica al carrer Mas de l’Abelló. Tot i que va sortir corrents, els agents el van poder interceptar. Portava a la mà una serra i un elevador de cotxes.

En les comprovacions al vehicle es va observar que presentava un tall al tub d’escapament just al costat del catalitzador. Un cop identificat, els agents van comprovat que ja havia estat detingut el dia anterior per furtar un altre catalitzador de vehicle. El detingut va passar a disposició judicial i va quedar en llibertat amb càrrecs.

PUBLICITAT