Els càmpings de Tarragona donen el tret de sortida a la campanya d’estiu

L’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre, Càmpings Tarragona arrenquen una nova campanya estiuenca. Tot plegat, han presentat la seva campanya de promoció per reactivar la demanda turística al territori. Sota el lema: “Més que mai, vida”, es vol transmetre l’esperança de recuperar les vacances l’any 2020.

Amb tot, Joan Antón, president de l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre s’ha mostrat esperançat amb aquest estiu. “Sabem que tothom té ganes de sortir de casa, de recuperar el temps que la pandèmia ens ha pres i, sens dubte, el càmping és una de les millors opcions”, ha replicat Antón.

La majoria de càmpings compten amb el certificat “Safe Tourism”, amb les comoditats d’un hotel i de poder estar en contacte amb el medi ambient, la natura i l’aire lliure. Tot i això, a causa de la incertesa de la pandèmia l’associació de càmpings ha reforçat la campanya dirigida al turisme nacional.

Amb tot, Anton assegura que encara “no tenen clar com reaccionaran els mercats internacionls i esperem l posada en marxa del Passaport Sanitari”.

Finalment, els càmpings preveuen un millor estiu que el passat on ja hi son oberts. Actualment però, les ocupacions son baixes entre setmana però els caps de setmana remunten gràcies al turisme de proximitat.

PUBLICITAT