Els Bombers treballen en quatre incendis de vegetació al Camp de Tarragona

Els Bombers de la Generalitat treballen en quatre incendis de vegetació al Camp de Tarragona. Un d’ells s’ha originat a dos quarts de tres de la tarda al polígon de Constantí, entre els carrers Alemanya i Bèlgica. En aquest punt el foc crema en alta intensitat i afecta principalment les zones de matolls i canyar.

A més genera focus secundaris, tot i que els efectius l’han pogut aturar la línia de la carretera. Hi ha activades vuit dotacions.

Paral·lelament, també s’està treballant per apagar un incendi a Bellavista, en un camí proper a la TV-2035. Els Bombers hi han anat amb quatre dotacions a les dues del migdia.Els altres dos incendis ja es troben estabilitzats.

El primer ha cremat 250m2 de pinassa i sotabosc a Tarragona, prop de la carretera N-340. L’altre s’ha iniciat a tres quarts de dotze del migdia, i després de pràcticament quatre hores s’ha aconseguit controlar.

L’incendi s’ha originat a la zona de la Ferrerota, a Constantí, en una zona propera a les vies del tren. El foc no ha fet focus secundaris i no ha afectat la circulació de trens. Els Bombers s’hi han desplaçat amb 9 dotacions.

PUBLICITAT